Heykeltıraşın İzlerini Korumak İçin Tasarlanan Aydınlatma

Paris tasarım atölyesi ve galeri Pierre Augustin Rose, kaba sıvada kıvrımlı bir gölgeye sahip heykelsi bir aydınlatma tasarladı.

0 4.186

Paris tasarım atölyesi ve galeri Pierre Augustin Rose, kaba sıvada kıvrımlı bir gölgeye sahip heykelsi bir aydınlatma tasarladı.

Yunan mitolojisindeki rüzgarların koruyucusu Aeolus’un adını alan Eole Suspension aydınlatması, bulut benzeri bir forma sahiptir.

Işık kaynağını çevreleyen gölgede, alçıda işlenen, el yapımı kaliteyi ifade eden pürüzlü bir yüzeyle pürüzsüz bir şekilde karıştırılmış eğriler bulunur.

Pierre Augustin Rose, “heykeltraşın parmaklarının izlerini taşıyan” 20. yüzyıl bir sanatçının eseri olarak tasarlandı. ”

Gölgeyi deldiği görülen ince bir sap, lambayı tavana sabitlemek için kullanılır ve kullanıldığı alanın yüksekliğine uyacak şekilde belirtilebilir.

Eole Suspension lambası, stüdyoda La Salle a Manger koleksiyonunu tamamlamak için tasarlandı, ayrıca sandalyeler ve yemek odası için bir masa da var.

Lambanın yaratıcıları Pierre Bénard, Augustin Deleuze ve Nina Rose, 2017 yılında mobilya tasarlama konusunda işbirliği yapmaya başladı ve ertesi yıl Paris’in Sentier bölgesinde galerilerini başlattı.

Daha önce, Bénard ve Deleuze kentin Paul Bert Pazarı’nda antikalarla uğraşırken tanışmışlardı. Benzer tatlara sahip olduklarını fark ederek 2015 yılında en sevdikleri bulguları perakende satış için Galerie Bergère’i kurdular.

Polonyalı tasarımcı Rose’a katıldı ve en sevdikleri tarihi stillere dayanarak 21. yüzyıl için parçalar geliştirmeye karar verdiler.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.